England verenigd koninkrijk

De eeuwenoude vesting doordrenkt van moord en verraad en bewaakt door gitzwarte raven. De fraai ge├╝niformeerde Beefeaters vertellen u over de historie van de Tower, met tragische geschiedenissen van vorsten en edelen die binnen deze muren het leven lieten.

 

Tower of London

Midden in het oude centrum van Edinburgh op de een hoge rots staat het Kasteel van Edinburgh. Het huidige kasteel bestaat hoofdzakelijk uit gebouwen die in de zeventiende eeuw zijn gebouwd. De rots, Castle Rock genaamd wordt al vele eeuwen bewoond en sinds de zesde eeuw na Christus staat er een versterkte vesting.

Edinburgh castle

William Wallace, a 13th-century Scottish warrior who led the Scots in the First War of Scottish Independence against King Edward I of England.

Braveheart

Is een aaneenschakeling van straten die gezamenlijk de hoofdstraat vormen van de Old Town van de Schotse hoofdstad Edinburgh

Royal mile

Is een heuvelrug in centraal Engeland. Het gebied omspant de graafschappen Somerset, Warwickshire, Wiltshire, Oxfordshire en Worcestershire, maar het grootste deel ligt in Gloucestershire. De streek is met 2038 km2 het grootste Area of Outstanding Natural Beauty in het Verenigd Koninkrijk. Een veelgebruikte bijnaam is the Heart of England.

Cotswolds